Joulutunnelmaa Elloksella

*Julkaisu sisältää kaupallisia mainoslinkkejä / yhteistyössä Ellos

Vaikka mennäänkin vasta hädin tuskin puolessa välissä marraskuuta, on joulu mainittu jo ainakin kerran aiemmin tänä vuonna blogissamme. Olen kuitenkin antanut itselleni luvan aloittaa joulun fiilistelyn aina marraskuussa – tämä kuukausi tuntuu olevan joka vuosi puitteiltaan aina niin ankea. Joten vaikka ulkona on harmaata, pimeää ja märkää, voi sitä hyvää fiilistä yrittää hakea jostain muualta – kuten joulun odotuksesta!

Olen aika maltillinen joulusisustaja – yleensä kotimme joulutunnelma on syntynyt lähinnä kynttilöillä, valosarjoilla, kukkasilla ja maltillisen yksinkertaisilla koristeilla (paitsi eräänä vuonna, kun sain päähäni koristella kimaltavan valkoisen muovikuusen mitä kirkkaimmilla ja övereimmillä koristeilla,haha). Ja tästä syystä tähän aikaan vuodesta lempipuuhaani onkin selailla netistä löytyviä jouluisia tunnelmakuvia. Pinterest on toki lempipaikkani tähän hommaan, mutta myös nettikauppojen kauniisti stailatut kuvat sopivat jouluestetiikan nälkääni. Elloksen joulu on ollut jo useamman vuoden yksi lemppareistani. Poiminkin alle muutamat tunnelmapalat Elloksen sivuilta – näiden kuvien tunnelmaa näkisin mielelläni myös omassa kodissani joulun aikaan!

 

*Ena keittiöpyyhe
*Pembroke kaitaliina
* Glory kynttelikkö
*Minoo kynttilänjalka
*Chabo maljakko
*Ena keittiöpyyhe

*Linka kynttelikkö

*Spira paperikoristeet
*Glory kynttelikkö
*Swala kulhot

Erityisesti tuo Glory kynttelikkö houkuttelisi! Nyt se olisi vielä kaiken lisäksi alennuksessa, kun Elloksen kodinvalikoimasta saa 13.11. asti -20% alennuksen. Ja kokonaisuudessaan kaikki nuo ihanan tummat vihreän sävyt kiinnostaa. Niillä voisin kotimme täyttää, jos tulisi harrastettua kausisisustamista oikein kunnolla 🙂 Joko te olette alkaneet sisustaa kotia joulua varten?

 

Lue myös “Ajatuksia joulukodin sisustuksesta”

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *