Joulun ensimmäinen kuusi

Toivottavasti isänpäivä on sujunut mukavasti! Olen itse käyttänyt viimeiset päivät siihen että olen sisustellut kotia vihreillä joulukasveilla. Ennen sitä varsinaista joulukuusta minulla on ollut tapana ostaa joka vuosi huonekuusi joka tuo heti paljon talvisemman tunnelman kotiin! Tuo kuusi on yleensä osana talvista sisustusta aina pääsiäiseen asti jolloin viimeistään unohdan kastella sitä ja kevätkukat vetävät enemmän puoleensa.

Loppuviikosta käytiin myös Marjukan kanssa Plantagenissa ostoksilla, jossa päästiin tekemään eukalyptuskransseja ja lähdettiin kotiin sylit täynnä jouluisia vihreitä. Mukaan tarttui havuja, eukalyptuksen oksia, rosmariini ja sidontalankoja. Pian näette mitä näistä saatiinkaan aikaan! Punaista joulua meille ei siis taaskaan ole tulossa, mutta vihreä kuuluu tämän hetken suosikkiväreihini ja kaikki tunnelmallinen vetää puoleensa. Taljat, viltit ja kynttilät on myös jo kaivettu esiin heti kun ulkona tuli vähänkään viileä. Innostuin näistä jouluisista jutuista muuten jopa niin paljon että kuuntelin eilen työmatkalla ensimmäisen kerran joululauluja! Onko vielä liian aikaista vai onko joku muukin jo näin jouluisissa fiiliksissä?

 

Lue myös:

Joulutunnelmaa Elloksella

Kauneimmat kalenterit vuodelle 2019

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *