Talven ’18 himotuimmat

*Sisältää kaupallisia mainoslinkkejä

Huomasitteko kuinka nopeasti kaikki siirtyivät taas kesän sisustelemattomuudesta täyttä häkää suunnittelemaan syksyn ja joulun uusi juttuja? Me kuulutaan myös tähän joukkoon ja vitsi miten ihana onkaan keskittyä kotiin, sen viihtyvyyteen ja sisustusjuttuihin. Tästä inspiroituneena kerättiin taas meidän suosikit tulevalle kaudelle!

Marjukan listalla

Makuuhuoneen uudistus on edelleen hieman kesken, sillä yöpöytien valaisimet ovat edelleen hakusessa. Vaihtoehtoja on tullut selattua niin paljon, että valinnan vaikeus on iskenyt. Design valaisimista Marjukan tämän hetkinen suosikki on Hay Cloche pöytävalaisin (1.). Myös jo syksyn sisustussuosikki listauksessa näkynyt *Elloksen Gabriel pöytävalaisin (3.) on vahvana vaihtoehtona. Makuuhuoneen ilme kaipaisi myös lisää tummempia sävyjä – Elloksen *Juliette pussilakanasetti (3.) kauniin tummanharmaana versiona tekisi paljon huoneen ilmeeseen.

Marjukan viime keväästä asti mielessä pyörinyt kaktus -haave on jälleen nostanut päätään. Asiaa ei auttanut viime viikkoinen kierros Plantagenissa, jossa Marjukka iski silmänsä tähän Cowboy kaktukseen  (2.). Joko tänä talvena olisi aika toteuttaa tämä sisustushaave?

Jouluisia kattauksia on alettu jo suunnittelemaan, ja viime aikoina luonnollisen keraamiset muodot ovat herättäneet kiinnostusta. Pentikin Kivi -sarja (4.) sopisi loistavasti kattaukseen, johon Marjukka yhdistelisi harmaata pellavapöytäliinaa sekä jotain jouluisen vihreää. Talven kattauksiin sopisi hyvin myös Hayn Lup Square kynttilänjalka. (5.) Ihana päästä kattamaan pöytä taas juhlakuntoon!

 

Elisan suosikit

Ferm Livingiltä on tulossa juuri valikoimaan todella kaunis kokovartalopeili (1.)  kultaisilla yksityiskohdilla ja simppelillä ulkomuodolla. Kuinka upea tämä olisi esimerkiksi kylpyhuoneessa tai makuuhuoneessa?

Kuka muu kuuluu siihen kastiin joka vaihtaa tyynynpäällisiä talveksi? Siinä missä 90-luvulla vaihdetiin jouluverhoja niin nykyään tunnutaan vaihtavan tyynyjä! Talveksi sopii kivasti hieman raskaammat, vaikkapa kauniit villaiset tyynyt (3.) koristamaan sohvaa tai makuuhuonetta.

Juhlakauden tullen on ihana tehdä pöytäkattauksia ja kivan yksityiskohdan tähän toisivat myös mustat tai kultaiset aterimet. Mikäli haluat panostaa niin Iwy & Wilde merkiltä löytyy todella kaunis aterinsetti (2.) Edullisemman vaihtoehdon löydät esimerkiksi H&M Homen valikoimasta. Ja mitäpä olisi kattaus ilman kukka-asetelmaa? Tämän hetken kolme maljakkosuosikkia ovat: Marimekko Urna (5.), Iso lasimaljakko H&M Home (6.) sekä kultainen Eightmood Toldedo -vaasi (7.)

Jo muutaman vuoden ajan Elisa on halunnut toteuttaa itse pitkästä aikaa joulukalenterin ja tänä vuonna tekeekin tämän. Kankaiset kalenterit ovat silti edelleen suosikkeja,  esimerkiksi tämä kaunis kalenteri tanskalaiselta House Docor merkiltä (4.) Tähän kalenteriin saa kivasti roikkumaan kauniit paketit niin lapsille kuin aikuisillekin!

 

Inspiroivaa viikonloppua!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *