Kaverini Designs – upeat kortit ja julisteet + ARVONTA!

* Kaupallinen yhteistyö: Kaverini Designs

Kuinka innoissani olenkaan näistä kaikista joulujutuista! Pääsin valitsemaan Kaverini Designsin valikoimasta muutaman lempparikortin ja julisteen meidän kotiin, joka alkaa näyttää pikkuhiljaa kovin jouluiselta!

Essi Peltoniemi suunnittelee ja maalaa upeita taideteoksia joista valmistetaan kortteja ja julisteita myyntiin. Monet tunnistavat varmasti jo hänen vesivärein maalaamansa kaupunkimaalaukset joita löytyy jo toistakymmentä erilaista.

Itse tykkään päivittää sisustuksen yksityiskohtia eri vuodenaikojen mukaan. Olen kuitenkin tänä vuonna yrittänyt olla maltillinen sillä haluan kuitenkin säilyttää harmonian ja yksinkertaisuuden sisustuksessa. Julisteet ovatkin helppo tapa päivittää kodin ilmettä ja näillä saa suuren muutoksen hetkessä! Valitsin meille tuon upean Kuusikossa julisteen sekä Joulukynttilä -julisteen tuomaan juuri sitä luonnollista ja tunnelmallista fiilistä.

Postista tipahti tällä viikolla jo joulukorttikuorikin, joten kyllä se joulukuu on täällä oikeasti ihan kohta. Kaverini Designsin valikoimasta löytyy myös upeita postikortteja erilaisiin tilaisuuksiin, mutta toki joulu on tässäkin ensimmäisenä nyt mielessä! Ensi viikolla olisikin tarkoitus valmistella joulukortit jo lähetyskuntoon!

ARVONTA: Voita Joulukynttilä -juliste!

Arvomme yhteistyössä Kaverini Designin kanssa kauniin Joulukynttilä -julisteen lukijoidemme kesken. Voittaja pääsee valitsemaan Joulukynttilä -julisteen haluamassaan koossa (30cmx40cm/A4). Arvontaan voit osallistua kommentoimalla alle suosikkisi Kaverini Designin valikoimasta!

Arvonta alkaa nyt ja osallistua voi keskiviikkoon 21.11.2017 klo 21 saakka. Voittajalle ilmoitetaan henkilökohtaisesti. Muistathan siis laittaa mukaan myös sähköpostiosoitteesi!

 

28 kommenttia “Kaverini Designs – upeat kortit ja julisteet + ARVONTA!

  1. Suosikkejani ovat Kaverini Designilta erityisesti nuo erilaiset kaupunkijulisteet. Helsinki-juliste miellyttää silmää 🙂

  2. Kuusikossa! Ihan parhautta. Mutta aion hankkia läheiselleni lahjaksi kaupunkikuvat, hänen kaupungeistaan.

  3. Kuusi maljakossa ja Joulukynttilä, näihin olen aivan ihastunut ja nämä julisteet pitää jouluksi hankkia 🙂

  4. Kuusikossa-kuosia rakastan, oli se sitten korttina tai julisteena, samoin sumua-tuotteet ovat tosi kivoja, taulusta ehkä eniten tykkään 🙂

  5. Suosikkini on tuo joulukynttilä tai kuusi maljakossa -juliste 🙂 Kummatkin ovat ihanan tunnelmallisia 🙂

  6. En osaa päättää kun kaikki tuotteet niin ihania, mutta yksi lemppari on Kuusikossa-juliste 😍

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *