Pääkaupunkiseudun joulutapahtumat 2018

Tulevana viikonloppuna käynnistellään pääkaupunkiseudulla joulun viettoa, sillä kauden ensimmäiset joulutapahtumat ja markkinat alkavat. Mielestämme tämä viimeistäänkin on merkki siitä, että nyt saa alkaa jo vähän hössöttää joulua!

Viikot ennen joulua on monille kiireisiä, ja yksi hyvä tapa pysähtyä nauttimaan tästä vuodenajasta on hengähtää glögimukin äärellä – meidän ehdoton suosikki täällä pääkaupunkiseudulla tähän on perinteiset Tuomaan Markkinat, jotka pystytetään Senaatintorille joulukuun 1.päivänä. Jos liikut nyt tulevana viikonloppuna Helsingissä, niin kannattaa varmaan katsastaa myös Lasipalatsin aukion kansainväliset joulumarkkinat. Näillä markkinoilla emme ole mekään aiemmin käyneet, mutta keskeisen sijaintinsa ansiosta siellä tulee varmasti tänä jouluna pyörähdettyä. Ihan kaikkiin tapahtumiin emme varmastikaan ehdi, mutta jos vain aika riittää niin Tuomaan Markkinoiden lisäksi voisi olla hauska käydä Elisan poikien kanssa kiertämässä ainakin Linnoituksen joulu Suomenlinnassa.

 

24.11.-6.1.2019 Fiskarsin Ruukin joulu

24.11-22.12 Helsingin kansainväliset joulumarkkinat Lasipalatsin aukiolla

24.11 Joulu Porvoossa avajaiset

24.-25.11 Ateneumin joulu

1.-22.12 Tuomaan Markkinat Senaatintorilla

1.12 Mathildedalin Ruukkikylän joulun avajaiset

2.12.-7.1. Linnoituksen joulu Suomenlinnassa

7.-9.12 Ornamon design joulu Kaapelitehtaalla

2.12.-7.1. Linnoituksen joulu Suomenlinnassa

15.-22.12 Vanhan joulutori Vanhalla Ylioppilastalolla

16.12 Seurasaaren joulupolku

 

Nämä kuvat on otettu viime vuonna Tuomaan Markkinoilla, jossa kävimme nauttimassa glögimukilliset sekä pussillisen ihanan tuoreita, lämpimiä kastanjoita. Vuosi sitten keli oli sumuisen sateinen ja harmaa – mitenköhän käy tänä vuonna, saadaanko lunta ennen joulua?

Lue myös “joulun ensimmäinen kuusi” ja “talven ’18 himotuimmat”

2 kommenttia “Pääkaupunkiseudun joulutapahtumat 2018

  1. Kiitokset menovinkeistä! 😘 Ornamon joulu ja Tuomaan markkinat menivät heti omalle to-go-listalle!

    1. Ornamon joulu kiinnostaisi täälläkin! Ehtispä käydä kaikissa 😀

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *