Ensimmäinen adventti

Huomenta ja tunnelmallista ensimmäisen adventin aamua!

Tein meille tällaisen helposti toteutettavan adventtikynttiläasetelman – leimasin pakettikortteihin lumihiutaleen muodossa adventin luvun ja sidoin juuttinarulla kynttilän ympärille. Monikäyttöiselle mustalle tarjottimelle mahtui juuri sopivasti neljä pientä kynttilänjalkaa ja koristeeksi vielä havuja. Ihan koko kuukautta havut eivät selviä, mutta näyttävät vielä tässä vaiheessa kauniilta.

Ensimmäisen adventin aamu on alkanut itselläni rauhallisesti aamukahvin ja kirjan parissa sohvalla – näissä tämän vuoden ajan hämärissä aamuissa on ihan oma tunnelmansa! Adventtikynttilän taidan kuitenkin sytyttää vasta illalla, kun päivän hommat on tehty ja saa istahtaa vielä sohvalle leffailtaa viettämään. Sitä ennen on kaikenlaista mukavaa puuhaa tiedossa, ja odottelenkin juuri Elisaa tänne meille  – suunnitelmissamme on kuvailla muutamia blogiin tulevia juttuja, joten niistä lisää myöhemmin 🙂

Olettehan jo muuten huomanneet, että eilen avautui meidän Casalaisten yhteisen joulukalenterin ensimmäinen luukku? Jos et, otahan seurantaan joulukalenteri.casablogit.fi – luvassa joulun jokaiselle päivälle toinen toistaan inspiroivimpia postauksia meiltä kaikilta Casablogien bloggaajilta sisältäen arvontoja, herkkureseptejä, lahjaideoita sekä kauniita kuvia. Ensimmäinen luukku sisälsi eilen ihanan Checklist Heidin piparkakkusuklaajäätelöreseptin, joka sai itselläni ainakin veden herahtamaan kielelle 🙂

Mukavaa sunnuntaita kaikille!

Lue myös “kodin siirtymistä talviasuun” ja “joulun ensimmäinen kuusi”

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *