Tuoksusaippua – itse tehdyt joululahjat

Olettehan jo ottaneet seurantaan Casablogien joulukalenterin? Tänään joulukalenterin viidennestä luukusta löytyy minun vinkkini itse tehtyihin kasvipohjaisiin tuoksusaippuoihin, käykäähän kurkkaamassa!

Varsinkin kaikkeen tähän jouluun liittyvän materiaaliähkyn vastapainoksi itse tehtyjä joululahjoja on kiva antaa ja saada. Tuoksusaippuat on todella helppo valmistaa, eikä niiden tekeminen vie tuntikausia. Työvaiheitakaan ei ole montaa – valmis saippuamassa sulatetaan, siihen lisätään muutamia tippoja tuoksuöljyä, kaadetaan muotteihin ja annetaan jähmettyä noin vuorokauden verran. Joulukalenterista löydätte hieman tarkemmat ohjeet valmistukseen täältä.

Casablogin joulukalenteriin on tulossa aattoon asti joka päivä jotain uutta, joten kannattaa laittaa linkki talteen! Nyt minä suuntaan lentokentälle ja kohti Berliinin joulutoreja. Auf wiedersehen ja mukavaa itsenäisyyspäivää kaikille! 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *