Koristeltu joulukuusi

Meillä on ollut tapana joka vuosi hankkia lapsille uusi joulukoriste kuuseen jotka he saavat joskus vielä mukanaan omaan kotiinsa. Muutamaan vuoteen meillä ei olekaan kotona ollut kuusta, joten nyt oli ihana kaivaa nämä kaikki esille pitkästä aikaa. Normaalisti ollaan ostettu koristeet jostain kaupunki reissusta joulun alla, mutta tämän vuoden kauneimmat koristeet tulivat tädiltäni lahjaksi ja nämä sain juuri ripustettua muiden lisäksi.

Täytyy kyllä sanoa että ihanaa kun joulukuu on täällä! Pieni kiire meinasi kuitenkin tulla jotta ehdin hoitamaan kaiken ennen ensi yönä starttaavaa reissuamme. Joulukuusi on pystytetty ja koristeltu, joulukortit lähetetty, koti siivottu ja matkalaukut pakattu. Ensi yönä lähdemme kohti Espanjaa lasten ja perheen kanssa. Jouluinen koti saa nyt odottaa hetken, mutta ihanaa kun kaikki on valmiina loman jälkeen!

Ihanaa viikkoa kaikille teillekin!

Elisa / 2 for Living - -

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *