Tanskalainen Vipp – inspiraatiota kotiin

Näin vuoden alussa sitä tulee aina etsittyä inspiraatiota kodin sisustukseen ja mietittyä minkälaista suuntaa ja linjaa kotiin haluaisi vuoden aikana toteuttaa. Koska sisustus on minulle intohimoinen harrastus on kotimme mielessäni jatkuvassa muutoksessa, vaikka konkreettisia uudistuksia meillä aika hitaasti tapahtuukin. Uusien hankintojen pitkällinen pohdinta kertoo kuitenkin myös sisustustyylistäni – hankin mieluummin uutta harvoin ja harkiten.

Tästäkin syystä tanskalaisen Vippin tuotteet ja tarina inspiroivat minua tällä hetkellä – brändin mottona kun on tuottaa vähemmän, mutta laadukkaampia tuotteita, jotka kestävät aikaa eivätkä ole sidottuja trendeihin. Vippin tuotteiden on tarkoitus olla tyylikkäitä, mutta käytännöllisiä; tuotteita, joita voi nähdä sekä kodeissa että liiketiloissa osana tyylikästä ja hillittyä kokonaisuutta.

Vipp on alkujaan tullut tunnetuksi ikonisesta roskakoristaan, jonka kannen saa polkaistua auki jalkapedaalilla. Nykyään Vippin valikoimasta löytyy kuitenkin kalusteita jokaiseen huoneeseen. Jos lähtisin nyt toteuttamaan keittiö -tai kylpyhuoneremonttia etsisin varmasti ideoita näistä inspiraatiokuvista:

Kaikki kuvat  Vipp.com

Keittiö -ja kylpyhuonekalusteiden lisäksi Vippin valikoimiin on hiljattain tullut myös huonekaluja, kuten parista viimeisestä kuvasta näkeekin. Jos joku nyt kysyisi, millainen on tämän hetkinen ihanne -sisustukseni, voisin helposti näyttää näistä Vippin inspiraatiokuvista mitä tahansa! Rauhallisia sävyjä, mustaa, harmaata, valkoista. Betonia, puuta, nahkaa. Hillittyä tyylikkyyttä! Iskeekö teihin tällainen tyyli?

Leppoisaa torstai-iltaa sinne!

-Marjukka

Lue myös: “10 sisustusmuutosta kuluneelta vuodelta”

2 kommenttia “Tanskalainen Vipp – inspiraatiota kotiin

  1. Kyllä iskee! Aivan ihastuttava keittiö ja kotiuttaisin heti, jos sopisi nykyisten seinien sisäpuolelle. Keittiön ovien vaihto on ajankohtainen ja mietiskelen kovasti, millaiset haluaisin nykyisten valkoisten sileiden ovien tilalle. Huonekalutkin näyttävät tyylikkäille.

    1. Kiva kuulla että iskee muihinkin tämä tyyli! 🙂 Meilläkin jatkuva pohdinta keittiön uusimisen suhteen ja jos vain joskus pääsemme toteuttamaan tätä suunnitelmaa, olisi nämä Vippin keittiöt aivan ihanat!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *