Cowboy kaktus

Muistaako kukaan vuoden takaista postaustani, jossa haaveissani oli cowboy kaktus? Enpä kyllä muistanut itsekään, että siitä on lähes tasan vuosi aikaa, kun suunnittelin tämän viherkasvin hankintaa kotiini! Olipa muuten hauska lukea vuoden takainen postaus, jonka olen nähtävästi myös tammikuisena sunnuntaina kirjoittanut. Lähes vuosi sitten viikonloppuni on ollut aika vauhdikas – olen näemmä siivonnut, käynyt salilla, leiponut kakkuja, nukkunut pitkiä yöunia ja juhlinut vielä muutamat syntymäpäivätkin yhden viikonlopun aikana! Täytyy myöntää, että tämän vuoden viikonloput on alkaneet huomattavasti rauhallisemmissa merkeissä. Viime vuotiseen verrattuna ei tämä tammikuu ole itsessäni ihan yhtä suurta energia boostia aiheuttanut, mutta syytän hiljaiselostani myös hieman temppuilevaa alaselkääni, joka on ihan kirjaimellisesti hidastanut menoani. Kunhan saan selän kuntoon niin eiköhän sitä energiaa sinne kuntosalillekin taas löydy!

Vuosi siinä siis meni, ennen kuin cowboy kaktus löysi tiensä meidän kotiin. Sain jonkin muun ostoksen yhteydessä Plantagenista alennuskupongin, jolla sai joulukuun ajan -50% kaikista kaktuksista – näin suurta alennusta en vain voinut ohittaa! Ja kyllähän se hyvältä näyttää, vai mitä tykkäätte?

Ruukkua en ostanut samalla kerralla, nimittäin halusin ensin kokeilla olisiko tämä kotona valmiina ollut musta ruukku sattumalta sopiva kaktukselle. Hieman liian pieni se on, mutta uusi ruukku saa olla sitten seuraava hankinta. Saa kelvata toistaiseksi. Halusin ehkä myös lisäaikaa miettiä, minkälaisen ruukun haluan – betonisen, mustan vai kenties klassisen terrakotan värisen saviruukun. Mitä mieltä olette, mikä olisi teidän mielestä parhaimman näköinen yhdistelmä kaktuksen kanssa?

Koska eilinen päivä meni ihan kaupungilla humputellessa on tälle päivälle ohjelmassa kaikenlaista kotihommaa – siivousta, pyykinpesua, kaupassa käyntiä ynnä muuta hohdokasta 😉 On kyllä niin upean talvinen keli, että jossain välissä on pakko lähteä haukkaamaan raitista ilmaa!

Mukavaa sunnuntaita sinnekin! 

-Marjukka

 

Lue myös:
“Tanskalainen Vipp – inspiraatiota kotiin”
 “10 sisustusmuutosta kuluneelta vuodelta”

2 kommenttia “Cowboy kaktus

    1. Terracotan värinen saviruukku olisi kyllä vaihtelua meidän kotiin ja näyttäisi kyllä hyvältä kaktuksen kanssa 🙂 se olisi hieman erikoisempi kuin musta tai betoni!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *