Tammikuu olohuoneessa ja ihan tavallista torstaita

Tässä sitä taas mennään kovaa vauhtia ihan tavallista torstai-iltaa eteenpäin! Aina vaan jaksan päivitellä sitä, miten nopeasti viikot tuntuvat menevän. Vaikka täytyy kyllä myöntää, että nuo pari viikkoa joulun jälkeen tuntuivat hieman tahmealta… Taitaa jotenkin tässä tammikuussa aina viimeistään iskeä kasvoille tuo pimeys, ja kuinka sitä on kuitenkin edessä vielä jonkin aikaa. Tammikuussa olenkin siis hokenut itselleni mantran lailla, että ei tässä ole kuin noin kuukausi niin alkaa helpottamaan ja päivät alkavat ihan oikeasti helmikuussa tuntua jo pidemmiltä. Ja maaliskuu se vasta onkin ihana kuukausi – silloin on ilmassa jo oikeasti lupaus keväästä!

Ja kivoja juttuja tässä on tammikuussa ollut, joten sen puoleen ei valittamista! Yksi näistä kivoista jutuista oli tällä viikolla, kun pääsin näkemään sisustusohjelma Kotoisan 6.2. alkavan kauden ensimmäisen jakson ennakkoon. Ohjelma alkoi viime vuoden helmikuussa 12:lla upealla jaksolla, jossa nelihenkinen sisustustiimi Seija Strand, Ville Heino, Suvi Tuokko-Harmoinen sekä Niko Lindfors tekivät upeita muutoksia ja uudistuksia erilaisiin koteihin, pihoihin sekä vapaa-ajan asuntoihin. Ohjelma jatkuu 6.2. jaksolla, jossa tämä huikea sisustustiimi loihtii koomikko Ali Jahangirin kylpyhuoneesta tyylikkään ja käytännöllisen entisen 90-luvulle pysähtyneen kodinhoitohuoneen/saunan tilalle. Jaksosta ei huumoria puuttunut, ja lopputulos oli upea – suosittelen siis kääntämään kanavan Maikkarille 6.2. klo 20 🙂

Meidän kotona ei tammikuussa ole juurikaan sisusteltu, mutta olohuoneen pöydällä olevan tarjottimen asetelma on muuttunut taas hieman pienten Berliinin tuliaisten myötä – en vain voinut vastustaa tuota Vitran isoa tulitikku-askia! Jos käytte Berliinissä on tavaratalo KaDeWe:n sisustusosasto ihan must – siellä olisi voinut viettää tuntikausia. Ja myönnettäköön nyt, että myös tuo tuoksukynttilä saattoi tarttua matkaani samaiselta reissulta… 😉

Nyt jatkan tätä ihan tavallisen torstai-illan viettoa ruuanlaiton ja pyykinpesun parissa. Aikas kivaa, että huomenna on taas perjantai!

-Marjukka

 

Lue myös:
10 x sisustustrendit vuodelle 2019
Cowboy kaktus

 

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *