Makuuhuoneen uusi valaisin

Huh tuota lumisadetta! Koko suomi tuntuu hukkuneen lumikaaokseen ja kaikkien suusta on saanut viime päivät kuulla saman kommentin – talvi saisi loppua jo! Me ollaan lasten kanssa nautittu kuitenkin talvesta. Hiihdetään ja luistellaan aina kun voidaan ja uusin lasketteluharrastuskin on vielä kovasti opetteluvaiheessa joten minun puolestani talvi saa vielä jatkua jotta kaikkea tätä ehtii tekemään tarpeeksi.

Kun pakkanen on paukkunut kovimmillaan niin olen alkanut taas sisustelemaan sisätiloja. Yksi tämän vuoden sisustustavoitteista on löytää kodin jokaiseen huoneeseen uusi sopiva valaisin. Makkarista aloitettiin, ja tilasin H&M Homesta tämän kangasvalaisimen. Sopii mielestäni hyvin tähän rauhalliseen ilmeeseen jota haluan huoneessa pitää. Olohuoneeseen olen miettinyt jotain hieman rohkeampaa mutta saa nähdä kun saan lopullisia päätöksiä tehtyä. Voisin vielä vähän keräillä teillekin näytettäväksi näitä vaihtoehtojani.

Sen lisäksi että kaipailen kotiin tällaisia uusia juttuja niin tarkoitus on myös karsia niitä vanhoja. Myyntiin on lähdössä ainakin yksi bestå -taso sekä keittiön ja olohuoneen valaisimet. Pienemmille tavaroille varasin ensi viikoksi kirppispöydän, joten suuri varastonsiivous on tällä hetkellä käynnissä – on sitä jo ihan liian kauan odoteltukin! Tavaran karsiminen tuo aina vapauttavan fiiliksen ja hyvällä omalla tunnolla voi keskittää niitä ostoksia sitten esimerkiksi tarkkaan mietittyihin sisustushaaveisiin. Onko siellä muitakin kenellä alkava helmikuu tulee menemään tällä teemalla?

Lue myös:

Koti joulun jälkeen ja tavoitteita vuodelle 2019

Koti järjestykseen – kurkistus kaappeihin

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *