Seinäkalenteri vuodelle 2019

Hei ja talvista helmikuuta!

Aikamoinen lumimyräkkä pauhaa tuolla ulkona. Meillä on parvekkeelle kasautunut lunta n. 50 senttiä viimeisen parin viikon aikana, sen huomaa kun on lasiset ovet parvekkeelle. Itse en ole jotenkin tänä talvena tajunnut vielä nauttia talvesta, ja kaikki talviharrastukset on vielä harrastamatta. Helmikuun aikana täytyy kyllä kaivaa ainakin lumilauta varastosta ja käydä edes yhtenä päivänä vähän verestämässä taitoja! Viime vuosina tuo harrastus on jäänyt aika vähälle, mutta onneksi uskon sen olevan kuin polkupyörällä ajo – kyllä sieltä mäestä aina alas pääsee, tavalla tai toisella!

Tammikuu meni ja vuosi on siis kovaa vauhtia käynnissä. Sain siskoltani tänäkin vuonna hänen tekemänsä seinäkalenterin, joka on osoittautunut meidän käyttöömme todella tarpeelliseksi! Itselleni perinteinen kalenteri toimii huomattavasti paremmin kuin pelkkä kännykän kalenteri, sillä seinäkalenterista jotenkin hahmotan paremmin yhdellä vilkaisulla koko kuukauden aikataulut. Plussaa tässä kalenterissa on toki tyylikäs mustavalkoisen graafinen ulkonäkö, joka sopii meidän eteiseemme täydellisesti mustien ovien ja yksityiskohtien pariksi. Siskoltani luonnistuu näiden graafisten ilmeiden lisäksi muuten myös ruuanlaitto, joten jos vegaaniset ruokareseptit kiinnostaa kannattaa kurkata hänen ruokabloginsa täältä; feedthedarkness.com. Viimeisimpänä reseptinä sieltä löytyy sesonkiin sopien veriappelsiinitartaletit, joiden voin kertoa olevan todella herkullisia!

Helmikuun osalta kalenterissani näyttää olevan aika sopivassa suhteessa sovittuja menoja että myös tyhjiä vapaapäiviä. Molempia tarvitaan, ja olenkin opetellut olemaan täyttämättä kalenteriani täyteen. Ajatukset alkavat kuitenkin jo pikku hiljaa olla keväässä ja sen odotuksessa – mitä pidemmälle helmikuuta mennään sen valoisammaksi päivät käyvät, jes!

-Marjukka

 

Lue myös:
Tammikuu olohuoneessa
Kauneimmat kalenterit vuodelle 2019

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *