Tämän hetken parhaita

Viime viikolla pidettiin kirppispöytää ja tyhjennettiin varastoa. Ihana tunne luopua kaikesta ylimääräisestä jota ei ole vuosiin käyttänyt ja saada varastoa vihdoin ojennukseen. Täytyy nyt samalla myöntää, että jos joku paikka kotonani on kaaos niin se on juurikin varasto. Niin kaaos, että viimeisen puolen vuoden aikana sinne ei ole päässyt astumaan enää sisään, tavaraa on ainoastaan lisätty oven rakosesta. Onneksi häkkikellaria ei tarvitse laskea kodin tiloiksi, joten omatunto pysyy jatkuvasti puhtaana tämänkin kanssa.

Samalla kun olen kotia siivoillut, olen miettinyt tulevia muutoksia ja niitä muutoksia joita olen viime aikoina tänne tehnyt. Viimeisen puolen vuoden aikana minulla on ollut pakottava tarve nosta kaikki mahdolliset kaapit seinälle – lastenhuoneen kaapisto, olohuoneen tv taso.. ja haaveilen kovasti seinään kiinnitettävästä yöpöydästäkin. Paitsi että tämä viehättää omaa sisustussilmää ilmavuudellaan niin esimerkiksi imurointi helpottuu huomattavasti.

Tällä viikolla aion tulevan ystävänpäivän kunniaksi käydä ainakin yhtenä päivänä kukkakaupan kautta ja leipoa jotain pientä. Mielessä oli testata macarons leivoksia. Joskus vuosia sitten kokeilin kerran siinä kuitenkaan kummoisesti onnistumatta, joten nyt olen kahlannut läpi ohjeita ja vinkkejä miten tehdä juuri niitä täydellisiä leivoksia. Löytyykö sinulta joku oma niksi näihin?

Ihanaa keskiviikkoa ja huomista ystävänpäivää!

 

Lue myös: 10 sisustusmuutosta kuluneelta vuodelta

Elisa / 2 for Living - -

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *