Kevään ensimmäiset tulppaanit

En ole tainnut koko talvena ostaa kotiin yhtään leikkokukkia, mutta nyt perjantaina minulle tuli lähes pakonomainen tarve saada tulppaaneja maljakkoon. Minulle nämä vuoden ensimmäiset tulppaanit kertoo aina siitä, että kevät on ihan kohta täällä. Ja ajatella, että vain pari viikkoa sitten kauhisteltiin vielä lumikaaosta – siitähän tuntuu olevan ikuisuus! Ainakin nimittäin täällä Helsingissä on lumikasat saaneet kovaa kyytiä, kun viime päivinä ollaan oltu ihan reilusti plussan puolella.

Talvi ei tietenkään oikeasti vielä ole ohi, ja tänään kävinkin yhdessä Elisan kanssa lumilautailemassa Peuramaalla! Enpä olisi voinut upeampaa keliä talven ensimmäiselle laskupäivälle toivoa, kun aurinkoi paistoi pilvettömältä taivaalta ja mittari näytti +3 astetta. Muutaman tunnin kun sahailee mäkeä ylös alas niin voin  kertoa, että kyllä vuoden tauon jälkeen kropassa tuntuukin siltä 😀 Taitaa tämä loppuilta mennä ihan vaan tuolla sohvan pohjalla. Nyt alkaa myös keittiössä tuoksua siltä, että kasvissosekeitto on ihan viittä vaille valmis. Pidemmittä puheitta toivottelen siis mukavaa sunnuntai-iltaa sinnekin 🙂

-Marjukka

Lue myös:
Vuodevaatteiden hoito ja harmoninen makuuhuone
Cowboy kaktus

 

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *