Kevättä kohti olohuoneessa

Viime viikon tulppaanikuvat saavat hieman jatkoa, kun innostuin rymsteeraamaan olohuonettakin keväisempään kuntoon tämän kimpun innoittamana! Tämä kevyt muutos olohuoneessa käytännössä tarkoitti sitä, että selvitin olohuoneen pöydälle kertyneen tavarakaaoksen ja pöyhin tyynyt ojennukseen. Käykö muille koskaan niin, että ne viimeisen päälle harkitut asetelmat sohvapöydällä päätyvät yleensä näyttämään ennemminkin epämääräisiltä tavarakasoilta ajan myötä? 😀

Talven jälkeen on aina kiva karsia pinnoilta kaikki ylimääräinen ja jättää tilaa uuden suunnittelulle. Vaikkei mitään suurempia muutoksia meillekään ole nyt lähiaikoina tulossa, on kevään myötä kiva keventää vähän myös värimaailmaa. Ehkäpä kokeilen vaihtaa tyynynpäällisiä näistä mustista ja keltaisista hieman hillitympiin sävyihin ihan vaihtelun vuoksi.

Aloin myös uudelleen pohtia tuon meidän olohuoneen pähkinän sävyisen pöydän kannen vaihtoa. Bo Conceptilla on aika upea harmaasävyinen “tuhkakeramiikka” Lugo pöydän kansi, jonka voisin hyvinkin nähdä myös meidän olohuoneessa. Nyt pitäisi vaan selvittää, saisiko tuon pelkän pöytälevyn, koska missään nimessä ei koko pöytää kannata lähteä vaihtamaan. Vaikka tällä meidän pöytäkokonaisuudella alkaakin olla jo ikää, on se mielestäni lähes uudenveroisessa kunnossa. Ehkäpä voisin yrittää ottaa tämän asian selvittelyn kevään aikana taas työn alle 🙂 Tai jos teillä on vinkkejä, mistä voisin tilata mittojen mukaan kivi/betoni/lasi -pöytälevyn tähän runkoon niin kertokaahan ihmeessä!

Huomaan, että tämä lisääntynyt valon määrä on saanut taas sisustusinspiraationi kasvamaan ja Pinterest kansiot ovat täyttyneet viime päivinä kaikenlaisista ideoista! On tämä viime päivien valoisuus kyllä vaikuttanut muutenkin omiin energiatasoihini ja alkaa tuntua siltä, että pikku hiljaa voisi alkaa heräilemään taas talviunilta 😀

-Marjukka

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *