Laskiaissunnuntai

Toivottavasti teillä on ollut mukava laskiaissunnuntai!

Lyhyt helmikuu tuntui menevän todella vauhdilla ja valoisuus senkun lisääntyy. Tänään oli jo ihana huomata miten pitkään valoa riitti ja sää oli mitä upein. Mietin jopa että kevätaurinko on varmasti yksi parhaimmista ja voimaannuttavimmista asioista suomen vuodenajoissa. Tämä saisi kyllä jatkua ja seuraavaa vapaapäivää odotellaan taas kun kuuta nousevaa jotta päästään ulkoilemaan kunnolla.

Me ollaan tänään kaikkien harrastusten ja syntymäpäiväjuhlien lomassa ulkoiltu vain muutama hetki mutta se tuli ehdottomasti tarpeeseen näin kiireisen viikonlopun keskellä. Pullatkin oikaistiin viikonloppuna kaupan valmiista pakasteista jotka vain täytettiin. Mutta ei se mitään, välillä on lupa oikoa ja näin saatiin herkuteltua perinteisillä laskiaispullillakin. Ja vielä ehtii myös tekemään uuden satsin tiistaiksi!

Herkkujen ja muutenkin ruuan kohdalla valitsen usein sitä tuttua ja turvallista joka on jo monesti hyväksi todettu – ihan vain ettei sitten harmita jos uusi ei yltäisikään samalle tasolle. Hetken kuitenkin mietin kokeilevani kinuskitäytettä joka on ollut nyt muutaman viikon ajan monessa esillä. Perinteiseen kuitenkin päädyttiin. Marjukka leipoi vegaanisia pullia muuten tällä superhyvällä reseptillä joka on myös kokeilemisen arvoinen mikäli ehtii tekemään pullat alusta asti!

Kuuluuko teidän laskiaiseen ne perinteisimmät pullat vai oletteko kokeilleet jotain uutta?

 

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *