Keittiössä

Sisustamisen osalta olen viime aikoina keskittynyt keittiössä lähinnä kaappien sisältöön – uusinut säilytyspurkkeja paremmin tarpeeseemme sopiviksi sekä karsinut ylimääräisiä kulhoja ja purnukoita. Vielä on muutaman laatikon verran projektia jäljellä, mutta tämän kuvissa näkyvän kaapistotason olen sentään saanut käytyä läpi, ja sen sisältökin on organisoitu selkeämmäksi. Liian pitkäksi tämä edellinen laatikoiden kaaos-kausi pääsikin venähtämään… Mutta ai että, kun nyt on ollut kiva laatikoita avatessa nähdä heti ensi silmäyksellä, mitä missäkin on! Kyllä se vaan helpottaa arkea, kun kaikella on oma paikkansa.

Kitchen Aidin kahvikone on ollut harmillisen vähäisessä käytössä viime aikoina. Vaikka sillä herkullista kahvia saakin tehtyä, on se sen verran aikaa vievää puuhaa ettei sitä varsinkaan arki-aamuisin jaksa alkaa tekemään. Ehkäpä voisin ottaa tavoitteeksi tehdä sillä vaikka viikonloppu-aamujen kahvit, kun ei ole kiirettä mihinkään. Onneksi se on kauniin näköinen, vaikka onkin vähälle käytölle jäänyt 🙂

Tästä osasta keittiötämme tykkäänkin eniten – Desenion yrttitaulu sopii kivasti siskoni tekemien yrttigrafiikoiden kanssa yhteen ja tämä taso useimmiten pysyy siistinä. Lukuun ottamatta tietenkin sitä, että taso on juuri sopivasti eteisestä seuraavana, joten aika usein sen päälle kertyy niin postit, avaimet kuin käsilaukkunikin ynnä muu sälä. Oikeastaan kaikkea mahdollista, mitä vain käsissä sattuu kotiin tullessa olemaan 😀 Mikä siinä onkin, että ne tavarat on joskus vain niin vaikea saada oikeille paikoilleen heti kotiin tullessa… Onko teillä samaa ongelmaa?

Kivaa torstai-iltaa!

Marjukka

 

Lue myös: 
Rinteessä 
Kevättä kohti olohuoneessa

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *