Asuntoinspiraatiota – skandinaavinen kerrostalokoti

Kohde on myynnissä Ruotsin Alvhemillä

 

Toivottavasti teidän viikko on alkanut hyvin!

Itse olen viimepäivät valinnut maalisävyjä ja suunnitellut pieniä muutoksia jotka tulevat toteutumaan nopealla aikataululla. Niin kivaa hommaa mutta näin nopeasti toki hieman stressaavaa sillä en ole nopeiden päätösten ystävä mitä sisustukseen tulee. Inspiraatiota ja mielenrauhaa on tullut ammennettua taas Alvhemin sivuilta. Niin upeita ja toinen toistaan kauniimpia koteja, joista valitsin tällä kertaa tämän skandinaavisen kerrostalokodin jossa on yhdistelty upealla tasapainolla vanhaa ja uutta.

Asunnon suuret oviaukot tuovat avoimen tilan tuntua rajaten kuitenkin juuri sopivasti tiloja keskenään. Avoimesta keittiö – ruokailutilasta näkee suoraan olohuoneeseen. Muutenkin koko asunnossa on niin paljon upeita yksityiskohtia jo ihan talon rakenteissa kuten nuo ikkunasyvennykset ja -laudat!

Olohuoneessa on muhkea kutsuvan näköinen sohva joka on täytetty kauniilla tyynyillä ja päältä löytyy kaunis taulukollaasi joka tuo samalla esiin palan historiaa.

Erityisesti tämän kohteen makuuhuone, sen upeat yksityiskohdat ja stailaus kiinnittivät huomioni. Rauhalliset skandinaaviset sävyt ja kauniita yksityiskohtia joka suuntaan katsoessa.

Värisävyt ovat itseasiassa juuri mieleiseni koko asunnossa – valkoista, beigeä ja haaleaa harmaata joiden mukaan on tuotu yksittäisillä esineillä erilaisuutta.

Mitä mieltä olette tästä asunnosta?

Kuvat Alvhem

 

Lue myös:

Asuntoinspiraatiota Ruotsista

Rentoa asuntoinspiraatiota

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *