Kevätmessut 2019 – arvonta

Yhteistyössä Messukeskus

Kevätmessut on perinteiseen tapaan jo vuosia ollut meille kevään kohokohtia, eikä tämäkään vuosi ole poikkeus! Tänä vuonna Kevätmessut järjestetään Helsingin Messukeskuksessa 4.-7. huhtikuuta torstaista sunnuntaihin. Luvassa on inspiraatiota ja ideoita niin parvekkeelle, puutarhaan kuin mökillekin – tuttuun tapaan messuilta löydät Kevätpuutarha, OmaMökki, Asu & Remontoi, ja Sisusta -osastot. Unohtamatta Lähiruoka&Luomu sekä Lautasella -tapahtumia! Lautasella -tapahtuma on muuten uutuus messujen tarjonnassa tänä vuonna – samalla lipulla pääsee perjantaina ja lauantaina tutustumaan erityisruokavalioihin ja kuulemaan vinkkejä terveelliseen ja herkulliseen arkeen. Mielenkiintoinen uutuus, johon täytyy ehdottomasti tutustua.

 

 

 

Saimme Messukeskukselta arvottavaksi messulippuja, joista kaksi kappaletta arvomme teille blogin lukijoille! Blogiarvontaan voit osallistua jättämällä viestisi kommenttikenttään – kerro vaikka kommentissasi, mikä tapahtuma-alue sinua kiinnostaa messuilla eniten.

Voittomahdollisuutesi voit tänä vuonna myös tuplata! Järjestämme nimittäin toisen kahden lipun arvonnan Instagramin puolella. Instagram arvontaan voit osallistua @2forliving tilillä kommentoimalla arvonnan kuvaa.

Molemmat arvonnat alkavat tänään 21.3.19 ja päättyvät  24.3.19 klo 21.00. Arvomme siis yhteensä 4 messulippua – blogiarvonnan ja Instagram arvonnan voittajat saavat siis kaksi lippua messuille, itselleen ja kaverilleen.

Onnea arvontaan!

-Marjukka & Elisa

14 kommenttia “Kevätmessut 2019 – arvonta

  1. Keväinen puutarha ja sitä kautta uudet tuulet omaan pihaan kiinnostaisivat 😀

  2. Sisusta, puutarha sekä asu&remontoi, kaikki aika ajankohtaisia mitä tulee kesällä tapahtumaan!

  3. Hei,
    Kevätpuutarha kiinnostaa todella paljon sillä tänä kesänä aiomme laittaa pihan uuteen uskoon!
    Olisi ihana päästä inspiroitumaan kevätmessuile. 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *