Suunnitelmia koululaisen huoneeseen

Meidän esikoinen aloittaa ensi syksynä koulun joten olen jo muutaman kuukauden ajan pyöritellyt lastenhuoneen muutoksia tätä silmällä pitäen. Lapsilla on kuitenkin yhteinen huone ja molemmat tykkäävät vielä kovasti leikkiä joten leluista ei olla luopumassa, leikkitilaa ja varsinkin niille leluille tilaa täytyy vielä olla ja kuitenkin tarvitaan myös niitä koululaisen juttuja.

Kuvat napsin kotoa muutama päivä sitten, mutta jo sen jälkeen ollaan pantu tuumasta toimeen. Kannettiin ja kasattiin lasten kanssa kotiin koulupöytä ja muutaman päivän ajan ollaan maalailtu huoneessa. Lopputulos nähdään toivottavasti jo pian!

Koulupöydän lisäksi me tarvitaan huoneeseen valaistusta. Vaikka pöytä tullaankin sijoittamaan ikkunan eteen niin lets face it – suomessa ei vain riitä valaistus ympäri talven. Tehokas lukuvalo, jonka saa kohdistettua on ihan ehdoton ja kuten aikaisemmin jo kerroinkin niin melkeinpä kaikki meidän kodin kattovalaisimet menevät vahtoon tänä vuonna. Lastenhuoneesta meiltä löytyy tällä hetkellä jo esikoisen vauvahuoneessa ollut Muurlan muumivalaisin, ja nyt kun muumit eivät enää niin kiinnosta niin vaihdetaan tämä nyt vähän simppelimpään malliin.

Säilytystilaa meiltä huoneesta löytyykin jo hyvin, tämä vain järkkäillään kuntoon ja voidaan varmaankin luopua jo joistain leluistakin joita ei ole hetkeen ollut käytössä. Lisäksi lapset tarvitsevat repuille paikan, johon ne voi laskea käsistään kotiin tultua.

Muutosjuttuja siis kovin täällä työn alla – toivottavasti pääsen jo pian näyttämään teille valmista huonetta!

 

Lue myös: Asuntoinspiraatiota – skandinaavinen kerrostalokoti

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *