Pääsiäistä

Pikaiset pääsiäisterkut!

Me vietetään pääsiäinen mökillä, ja tiedossa onkin seuraavat 3 päivää pelkkää ulkoilua, syömistä, saunomista ja rentoilua. Muutaman päivän miniloma tässä vaiheessa vuotta tulee aina tarpeen, kun kesälomaan on vielä matkaa. Ja tänä vuonna kelit näyttäisivät lähentelevän melkein juhannuksen lämpötiloja, joten nyt täytyy kyllä nauttia!

Meillä näkyy kotona aika vähän juhlapyhät sisustuksessa, mutta usein olen jotakin pientä aina halunnut laittaa esille. Nyt löysin tämän suloisen pupunkorva -tarjottimen Ikean löytänurkasta, ja siihen sopii hyvin pääsiäisen pienet herkut. Itse asiassa hoksasin vasta kotona, että tämä tarjotin sopiikin täydellisesti pääsiäiseen – katsoin vain pikaisesti Ikeassa ollessani, että tuossa on tarjotin, kiva kullanvärinen tappi ja valkoinen lautanen, otetaan mukaan -tyylillä ja laitoin ostoskassiin 😀 Harvemmin teen ihan tällaisia heräteostoksia, mutta eiköhän tätä tule käytettyä muutenkin kuin vain pääsiäisenä.

Pidemmittä puheitta toivottelen sinnekin rentouttavia ja aurinkoisia pääsiäisen pyhiä, palataan taas! 🙂

-Marjukka

 

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *