Kesää odotellessa

Kevät on mennyt aika hurjaa vauhtia. Vaikea uskoa, että toukokuu on käynnistynyt ja ajatukset voi ihan tosissaan alkaa siirtää jo kohti kesää! Me aloitettiin mökkikausi jo pääsiäisenä ja kuten viimekin vuonna, tulemme varmasti tämänkin kesän vapaat viettämään mahdollisimman paljon mökkeillen. Miehen perheen mökillä tulee tänä kesänä olemaan aika isot muutostyöt käynnissä, kun mökkiä aletaan laajentamaan isommalle porukalle sopivaksi. Lopputuloksesta tulee varmasti todella upea! Muuta en oikeastaan kesältä odotakaan, kuin ulkoilua, mökkeilyä ja toki toivon voivani jatkaa muutama vuosi sitten aloittamaan golf-harrastusta. Golf on kyllä vaikea laji, jonka parissa kärsivällisyyttä on tullut opeteltua 😉

Ja vaikka kesällä todennäköisesti tuleekin oltua aika vähän kotona, on siitä huolimatta sisustuksen osalta odotettavissa muutama jo pidempään hankintalistalla ollut muutos. Muun muassa uuden sängyn hankinta alkaa olla ajankohtainen ja olohuoneeseen on suunnitelmissa vihdoin saada vitriinikaappi lisäämään säilytystilojamme. Parvekkeelle olen suunnitellut tekeväni myös pienen stailauksen viime kesäisen parvekeremontin jäljiltä. Haluan tehdä parvekkeestamme viihtyisän paikan, jossa on mukava istuskella kesäiltoja. Viime kesänä emme tosiaan parveketta päässeet remontin takia käyttämään ollenkaan, joten tänä kesänä aion ottaa siitä kaiken ilon irti!

Nämä kuvat otin jo joku aika sitten siinä vaiheessa, kun saimme nauttia ensimmäisistä keväisistä auringonsäteistä. Ruukussa oleva piparminttu oli muuten tuoksultaan ihan mieletön! Parvekkeelle olen suunnitellut myös pientä yrttitarhaa, saas nähdä mitä saan aikaan.

Joko teillä on kesän suunnitelmat ja lomat selvillä?

-Marjukka

 

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *